Yoga Studio Greet Sierink  

 

Bij Yoga Studio Greet Sierink kun je wekelijks Hatha Yogalessen volgen. Geen ingewikkelde yoga-houdingen, maar diverse lichaams- en ademoefeningen om op een zachte manier in contact te komen/blijven met je lichaam en geest. Yoga en meditatie leren je beter om te gaan met stress en jezelf te ontspannen. Er wordt op een persoonlijke en afwisselende manier lesgegeven aan kleine groepen in een sfeervolle lesruimte. Daarnaast worden er regelmatig workshops en cursussen gegeven op het gebied van yoga en meditatie. 

 

 

   

Voor wie?

 

In principe kan iedereen yoga beoefenen zolang je luistert naar je lichaam en op je grenzen let. Er bestaan veel variaties in de bewegingen en in de verdieping van de oefeningen waardoor de yogalessen zowel door beginners als gevorderden gevolgd kunnen worden. Jong en oud, mannen en vrouwen zijn welkom. De leeftijd van de cursisten varieert van 18 tot 89 jaar!

 

 

 

 

Lessen

 

De wekelijkse yogalessen duren een uur, bestaande uit drie kwartier lichaams- en ademoefeningen, zowel staand, zittend als liggend. Er worden veel strekoefeningen gedaan. Strekken en ontspannen horen bij elkaar: als je je lichaam uitstrekt, voel je daarna de behoefte je te ontspannen. Het laatste kwartier van de les bestaat uit een lange ontspanningsoefening.

De lesgroepen bestaan uit maximaal 7 cursisten. 

Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag individueel les te krijgen.

 

Voor meer informatie over lestijden zie www.yogastudiogreetsierink.nl/locatie.html

Voor meer informatie over tarieven zie www.yogastudiogreetsierink.nl/tarieven.html

 

Proefles

 

Als je belangstelling hebt kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis proefles.

Dit geldt voor de wekelijkse groepslessen; niet voor individuele lessen, workshops en cursussen.