Greet Sierink (1961) geeft sinds 1996 als gediplomeerd yogadocent les in Amerfsoort-Noord. Inmiddels al 25 jaar!

 

Na het volgen van een HBO-opleiding op het gebied van gezondheids- en voedingsvoorlichting en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, heeft zij de yoga-docentenopleiding gevolgd van de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Tijdens de opleiding heeft ze zich gespecialiseerd in adem(therapie) en chakra’s. 

 

Greet is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en volgt jaarlijks bijscholingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Judith van der Schaaf (1991) heeft de 200hr Vinyasa Yoga Teacher Training bij Yagoy Amsterdam gevolgd.

 

Via haar moeder Greet Sierink maakte Judith al op jonge leeftijd kennis met yoga. Na haar studie aan de kunstacademie reisde ze door Nepal, India en Japan, waar ze onder meer een meditatiecursus in een boeddhistisch klooster volgde. Na haar studie Culturele Antropologie besloot zij haar beoefening van Vinyasa yoga te verdiepen met een teacher training in Amsterdam. Tijdens de opleiding werd veel aandacht besteed aan yogafilosofie en anatomie. Ook volgde ze workshops in pranayama (ademoefeningen), ayurveda (oude Indiase gezondheidsleer) en yin yoga.  

 

Anja de Ruiter geeft sinds 2014 hatha-yogalessen (en workshops). 

  

Haar liefde voor yoga is ontstaan in India, het land van haar voorouders. Hierna heeft zij de hatha yoga-docente opleiding gevolgd bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, met de modules: Anatomie, Ayurvedische beginselen en Yoga en Wijsbegeerte. Daarnaast heeft zij veel workshops gevolgd op het gebied van yoga. Hierdoor is haar fascinatie voor en kennis van yoga en meditatie verdiept. Ze heeft zich gespecialiseerd in Chakrapsychologie en diverse yoga-workshops over: Chakra’s, Yoga Nidra, Ayurveda en Oosterse Filosofie. Ook heeft ze verschillende studiereizen gemaakt in India. Haar lessen worden omschreven als rustige Hatha lessen met voldoende ruimte voor verdieping van de houdingen en voor de adem. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

 

Anja is invaldocente bij Yoga Studio Greet Sierink.