Yoga Studio Greet Sierink 
 

Yoga Specials 2023


Yoga Nidra & Klankmeditatie


Yoga Nidra is een lange, bijzondere, geleide ontspannings-oefening die zowel fysiek, emotioneel als mentaal ontspant. We doen vooraf ongeveer 20 minuten losmaak-oefeningen voor het lichaam, zodat je daarna aangenaam ligt. Deze Yoga Nidra bevat nieuwe onderdelen, o.a. een reis door de chakra’s, en wordt gecombineerd met klankmeditatie zoals klankschaal, rainstick, tonque drum en muziek.
Er wordt gezegd dat één uur Yoga Nidra even ontspannend is als 4 uur slaap.
Datum:            Donderdag 20 april 2023
                         Donderdag 25 mei 2023
Tijd:                  19.30 – 21.00 uur
Docent:           Greet Sierink
Kosten:            € 23,- p.p.


Yoga in de overgang

Het buik-/bekkengebied is een centrum van levenskracht en levenslust, en verbindt ons met Moeder Aarde. In het dagelijks leven krijgt dit gebied vaak onvoldoende aandacht. Bij deze Special geven we het bekken ruimschoots aandacht d.m.v. bewustwording en oefeningen om de kracht én souplesse van het bekken en de bekkenbodem te verhogen.
Rond de overgang ontstaan er vaak klachten in het buik-/bekkengebied. Op deze ochtend leer je een oefenserie die “Ode aan de Hormonen” heet en bij veel overgangsklachten inzetbaar is. De Ode stimuleert de samenwerking en energiedoorstroming van alle  hormoonklieren. Daarnaast wordt het zenuwstelsel gekalmeerd en versterkt.
Datum:               Wordt nog bekendgemaakt
Tijd:                     10.00 – 12.00 uur
Docent:              Greet Sierink
Kosten:               € 27,50 p.p.


 

 
 
 
 
E-mailen