Yoga Studio Greet Sierink 
 

Yoga Specials Herfst & Winter 2022-2023


Volle Maan Meditatie

Tijdens Volle Maan ontvangen de Maan en de Aarde méér weerkaatst licht van de zon dan op elk ander tijdstip. Dit geeft meer straling en (helende) energie waardoor mediteren makkelijker gaat en meer invloed heeft, mede omdat er wereldwijd door allerlei mensen rond volle maan gemediteerd wordt.

We doen o.a. yoga-oefeningen die de maankracht (yin) in ons versterken, we mediteren om contact te maken met de maan-energie, worden ons bewust van waar we dankbaar voor zijn, en we doen een reinigingsritueel om los te laten wat je niet meer nodig hebt en/of wat jou niet langer dient.

Bij droog weer kunnen we een deel van deze Special in de tuin doen, hopelijk bij het magische licht van de volle maan!

Datum:            Vrijdag 6 januari 2023

Tijd:                 19.30 – 21.00 uur

Docent:           Greet Sierink

Kosten:            € 22,- p.p.


Yoga Nidra (nieuw!) & Klankmeditatie

Yoga Nidra is een lange, bijzondere, geleide ontspannings-oefening die zowel fysiek, emotioneel als mentaal ontspant. We doen vooraf ongeveer 20 minuten losmaak-oefeningen voor het lichaam, zodat je daarna aangenaam ligt. Deze Yoga Nidra bevat nieuwe onderdelen, o.a. een reis door de chakra’s, en wordt gecombineerd met klankmeditatie zoals klankschaal, rainstick, tonque drum en muziek.
Er wordt gezegd dat één uur Yoga Nidra even ontspannend is als 4 uur slaap.

Datum:             Januari 2023 - Datum volgt
Tijd:                  19.30 – 21.00 uur
Docent:           Greet Sierink
Kosten:            € 22,- p.p.

 

 

Yoga in de overgang

Het buik-/bekkengebied is een centrum van levenskracht en levenslust, en verbindt ons met Moeder Aarde. In het dagelijks leven krijgt dit gebied vaak onvoldoende aandacht. Bij deze Special geven we het bekken ruimschoots aandacht d.m.v. bewustwording en oefeningen om de kracht én souplesse van het bekken en de bekkenbodem te verhogen. 

Rond de overgang ontstaan er vaak klachten in het buik-/bekkengebied. Op deze ochtend leer je een oefenserie die “Ode aan de Hormonen” heet en bij veel overgangsklachten inzetbaar is. De Ode stimuleert de samenwerking en energiedoorstroming van alle  hormoonklieren. Daarnaast wordt het zenuwstelsel gekalmeerd en versterkt.

Datum:         Januari 2023 - Datum volgt
Tijd:              10.00 – 12.00 uur
Docent:       Greet Sierink
Kosten:        € 25,- p.p.

 

 
 
 
 
E-mailen